Main Page Sitemap

Last news

Cdon får du just nu 50 kr rabatt om du köper filmprodukter för 100 kr eller mer.Pixmania Rabattkoder Pixmania som säjer det mesta har just nu två olika rabattkoder.I denna onlinebutik hittar du allt från fina julklänningar till träningskläder, skor..
Read more
Dessutom har dinsko rabatt kod vi alltid samma låga pris i butik som på nätet.Vår entusiastiska personal hjälper dig att hitta dina produkter, och kommer gärna med tips köpråd om de senaste tv-spelen eller bästa grafikkorten.Genom att fortsätta på sidan..
Read more

Sf presentkort svenska bio


Vårt sotiment finner du vunnit på lotto förutom popcorn och snacks även det godis som sveriges biobesökare köper mest.
Vi tar dock emot företagscheckar (i papper) från SF-Bio.
Varför inte köpa våra egna Presentkort.Barnrabatten gäller om man är under 12 år och generellt på de barnfilmer som har åldersgräns BT eller.Finns det inte två priser för filmen gäller inte heller barnpris.Angåender åldersgränser, angående ljudnivåer, kan man boka/köpa sina biljetter via mobilen eller surfplattan?Eftersom SF-checkar är en rabatt i sig, så kan man inte lägga på ytterligare rabatter utöver den.Det är alltså inte barnrabatt på alla filmer.Tilläggsavgiften varierar beroende på film, men ligger på ca 20-40 kr på vanliga visningar upp till 60 kr för vissa filmer. .
Om du väljer att köpa dina biljetter visar du helt enkelt upp din biljett som du fått mailad till dig som PDF vid insläpp och vi skannar den direkt i telefonen.
Man kommer in längst bak i salongen.
Socialstyrelsen gör även oannonserade ljudmätningar ibland för att kontrollera att gränsvärdena följs.
Läs mer, snacks, i vår kiosk i foajén kan du köpa allt godis du behöver för ditt biobesök!
Vill man ändå köpa sina biljetter i förväg via nätet så är det möjligt att vända sig till kassapersonalen när ni kommer hit varpå de hjälper.
Tar ni emot presentkort eller företagscheckar från andra kedjor?Biljettpris: 120:-, läs mer 14 maj 13:00, biljettpris: 100:- 1 timme 47 minuter Åldersgräns från: 7 år, läs mer 16 maj 19:00 Biljettpris: 120:- Åldersgräns från: 15 år Läs mer Kontakta oss Öppettider Öppetider: Mån - Tis.08.00 -.00 Ons, Tors - Fre.08.00.Ordinarie priser är 100-125 kr på 2D-film och 120-140 kr på 3D-film.Bio Vågen, nynäshamns 3D biograf Välkommen till en härlig bioupplevelse i vår biograf.Dessa kort gäller endast på SF och Svenska Bio.Rabatterna är 20 kr på ordinarie priser och de rabatter som för närvarande finns är pensionärsrabatt och barnrabatt. .Biografen ägs och drivs av Folkets Hus föreningen i Nynäshamn.Säg grattis, tack eller jag tycker om dig med en garanterat uppskattad bioupplevelse.Läs mer Ålder, myndigheten Statens Mediaråd ska fastställa åldersgränser för film som är avsedd att visas för barn under 15 år enligt lagen (2010:1882) om åldersgränser för film som ska visas offentligt.Åldersgranskningen ska skydda barn från filmer som kan skada deras välbefinnande.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap