Main Page Sitemap

Last news

Aktuella Campadre rabattkoder hittar du på den här sidan.Det kan också vara bra att veta att kampanjkoder även gäller på rea-varor.Campadre erbjudande upp till 80 rabatt på mängder av varor hos. .För att ta del av Campadre kampanjkod måste du..
Read more
Erbjudandet gäller för samtliga av Tåg i Bergslagens avgångar på sträckan.Vi ber om ursäkt, försök igen, copyright 2018 SJ AB 2018.Registrieren zweiwege-Kurz-Codes (zum Senden und Empfangen land.Ditt bet365 konto eller har placerat en insats de senaste 24 timmarna.Skall du skriva..
Read more

Rabattkod flyg hotell


Kram/M i helgen var jag tillbaka till västkusten igen denna gång var det dags för a6 center presentkort saldo dubbla konserter på Magasinet på Härön, ungefär en halvtimme från Stenungsund.
Jag sitter faktiskt på en hel del publikrekord runtom i landet än idag från mina år i Barbados när det kom så galet mycket folk att ingen lyckas bräcka det än idag.
Jessica Andersson var också med och även Charlottes gulliga föräldrar.
Håller tummarna för bättre tur med vädret vid mitt nästa besök!Nu är jag ledig några dagar innan nästa gig, ska bli skönt att varva ner lite efter en mastig sommar.Bandet som kompade på kvällen snsb (Sveriges Näst Snyggaste Band) var som vanligt grymma och körde ungefär en timme innan det var min tur snacka om lyx att ha ett grymt förband som värmer upp publiken!Kram/M igår var vi hemma hos Charlotte och Anders på middag.Såklart jättesmickrande och kul att ses!Då kändes det extra kul att ge henne en liten presentkorg som start på sin ledighet!Det måste dock ha gått rätt OK eftersom jag fick komma tillbaka så nära inpå och då var det såklart extra kul att jag nu slog publikrekord!Ett event som återkommit årligen sedan 1931!Åker direkt hem inatt eftersom jag ska jobba i Stockholm imorgon!
Igår var våran städerskas sista dag innan hon går på semester.
Imorgon sätter en jobbperiod igång för min del, nu är det sex stycken jobb på raken, det märks att sommaren slutspurtar så smått nu!
Hellre det än att falla för en massa snabbmat sent på kvällen.
Direkt efter Valdemarsvik bar det av mot Kalmar, tycker det är skönt att komma till nästa spelort redan kvällen innan om det går.Kom fram i OK tid men hittade inget öppet matställe så det fick bli lite nötter.Måste åka förbi där någon dag och kika hur det ser ut, om tre månader ska showen vara ihopsatt och klar tiden går snabbare än man tror!Mig hade man fått dra ut med hjullastare och kättingar i det vädret, haha.Som vanligt hade jag Lisa Ljungberg bakom pianot passade perfekt med två dagar tillsammans då hann vi börja planera lite inför kommande julturné.De flesta svenska artister har någon gång uppträtt där genom åren något som hundratals artistnamn såsom Jokkmoksjokke, Ted Gärdestad och mängder av gamla och nya bandnamn på väggarna vittnar.I Valdemarsvik var jag med på allsångsfinalen även förra året och satte då publikrekord i år blev det rekord igen så jag slog helt enkelt mitt eget rekord, haha! Årets resterande 363 dagar ligger den lite speciella festplatsen helt öde ute i skogen så det är bara för detta ändamål den används. .Fy bubblan, inte en optimal sits när man är perfektionist som jag när det gäller sångteknik.De senaste spelningarna har jag haft trogna fans från Tyskland som åkt runt och sett på mig på alla de orter jag besökt.Ett tappert gäng gjorde det i regnkappor och stövlar direkt nedanför scenen medan merparten höll sig i skyddet av de stora partytält som stod en bit bort.Nu står även mitt namn där.I början av veckan körde jag två favoriter i repris.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap