Main Page Sitemap

Last news

Gäller vid köp över 500,- kronor. .April 2014 och spara penger.Gäller inte på finn bil til salgs e-böcker eller nedladdningsbara ljudböcker. .24sommar, kommentera 5 rabatt 5 rabatt - Med denna nya Bokus rabattkod får du 5 rabatt på hela sortimente..
Read more
Se villkoren, h M-presentkort kan endast användas i det land där det köptes.Önskat belopp dras från ditt kort och eventuellt återstående saldo visas på ditt kvitto.H M-presentkortet är flexibelt och lätt att använda!Här kan du köpa presentkort som häller på..
Read more

Rabatt haléns

Nu när ni läst klart är ni alla säkert så sömniga så Natti Natti ;-).
D :-D Den vägde nästan 600g!Ni ska bara veta hur kul d var och fiska ikväll - det nappade innan vi ens hunnit lägga i flötet.Okej, fiskögat ville jag helst inte ta på heller.Hinner nog med lite shopping oxå.Sen då vi kom hem drog vi alla ut med båten, alla stugor här på Udden hade fått strömavbrott så lika bra att dra.Imorse drog grabbsen iväg till en tjärn och fiskade.Hem och käkade skaldjurs grillspett till lunch *mums* Snodde ihop en rabarberpaj oxå till kvällen!Underbart varmt och soligt kvällsväder, riktigt romantiskt ute på sjön - välbehövligt att komma iväg själva en stund.Nästan så jag måste offra mig att äta den.Sen drog jag och Älskling ut på en barnfri fisketur, Farmor fick natta Mandis - gick självklart bra!Kunde inte kasta tillbaka alla.
Blev en fisketur - gissa vem som drog upp den fetaste abborren av alla på hela semestern?
Dom var riktigt stora och fina oxå!
Imorrn ska vi dra in till Sundsvall, måste på Lindex och hämta ut mitt paket som jag beställt - kläder till Mamma och till Mandis ;-).
Komma ifrån trotsiga tonåringar en stund :-o.
o Trots att jag fiskat mycket och är norrlänning klarar jag inte av att sätta på mask och framförallt inte fiskögon.Men var rätt dött där.Sparade en full hink och kastade tillbaka kanske 2 hinkar.Jag, älskling och Mandis drog in en sväng till Hassela och handlade, behövde ny välling!Oj, långt inlägg - sorry!Hade gjort ordning färdigbladad colagrogg till Älskling och White Russian till mig - i pet flaskor - riktigt norrländskt enligt Älskling.Men hann ju knappt dricka, vin tv live det nappade ju konstant!Abborrarna var som tokiga!Men mest för att jag är så fruktansvärt krokrädd.o När masken tog slut fick vi fiska på fisköga.Erbjudandet gäller för dig som är ny kund och inte har handlat på Ellos de två senaste åren.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap