Main Page Sitemap

Last news

Batman, monster High, pippi, stiga, beställ leksaker billigare från Bamba med en rabattkod.När du känner dig nöjd går du till kassan.Vill man köpa skönhet till ett billigare pris kan man använda sig av en rabattkod.Nu kan du känna dig nöjd..
Read more
Våra biljettkiosker öppettider Önskar du någon annan valör?Presentkort på yves rocher rabattkod 50 kr upplevelser, det har dykt upp en rad olika företag som säljer presentkort på upplevelser.Från SEK 100, gäller hos Strommas alla varumärken i Sverige.Självklart ordnar vi det.Pocketogram..
Read more

Presentkort sf biograf


Har ni aldrig köpt via faktura hos oss tidigare behöver vi era uppgifter senast tre dagar innan uthämtning av checkarna för att vi skall kunna kontrollera uppgifterna.
Vi rekommenderar att du laddar Presentkortet med 200 kr/person så räcker det gott och väl till en trevlig bioupplevelse.Giltighetstiden är lindex rabatt obegränsad och presentkortet går att använda vid flera tillfällen.Självklart hjälper vår kassapersonal er även över disk om ni redan är kund hos oss.Läs mer om SF Bio presentkort och skicka ett Biogram!Vi finns på 22 orter och hos oss arbetar 1 200 personer.Gäller 2 år från inköps eller nyladdningsdatum på alla SF Bios och Svenska Bios biografer i Sverige. .Ytterligare information fås av SF Bios informationschef Thomas Runfors på telefon eller via mail.Priset på en biobiljett ligger runt 100 kr idag.Ladda kortet med både biljetter och popcorn!Giltighetstiden för båda paketen är två.
Ge bort ett presentkort eller en bioupplevelse!
Dock får man räkna med en viss leveranstid i dessa fall.
Det är därför mycket glädjande att SF Bio, som första kund, väljer att ta steget fullt ut och därigenom minskar användningen av plast med nästan 10 ton per.
Kortet laddas med pengar och kan användas i kassan, kiosken och för köp i våra Biomater (biljettautomater). .
Sedan en tid tillbaka finns SF Bios presentkort även i digital form som skickas till mottagaren via mms rabattkod bygghemma 5 eller e-mail vilket också är ett miljövänligare alternativ.Vid köp av fler än 5 checkar önskar vi att ni mailar oss eller ringer oss ( ) i god tid och meddelar när ni önskar ha dem klara.Som ett av de första företagen i Sverige har SF Bio gått över till att göra sina presentkort i papp. Önskar man gå på en dyrare film får man betala mellanskillnaden.Här hittar du information om våra presentkort och bioupplevelser samt vilka andra presentbiljetter som kan användas hos oss.Checken täcker biobiljetten oavsett pris (0-115 kr).Observera att det tillkommer en avgift på 15 kronor per företagsbiljett på 3D-filmer.Lyxa till det med både bio och middag Läs mer.Kontakta oss för mer information om hur du gör ditt nästa möte, event, produktlansering eller konferens till en smartare, bättre och roligare helhetsupplevelse för dina kunder, presentkort på upplevelser vänner och medarbetare.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap