Main Page Sitemap

Last news

Med Scandlines kan du besöka anrika städer i Danmark, Tyskland och Baltikum samtidigt som du bjuds på en resa av högsta komfort både när det kommer till mat, boende och aktiviteter.Trademax är din pålitliga leverantör av inredning med ett prisvärt..
Read more
Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det.Sanna birka paradise kampanjkod Nielsen om kärleken från pojkvännen.Då blir det tredje året som hon får det prestigefulla uppdraget.Compricer, vi har sammanställt några av sommarens bästa rabatter och erbjudanden som framför allt..
Read more

Presentkort restaurang stockholm


För ärenden gällande White Guide Presentkort, vänligen kontakta: Goyada AB, telefon: 46 (0).
Anledningarna kan vara många men dom har ett gemensamt och rabatt bluebox fri frakt det är att det kan vara svårt att pricka rätt.
Nu kan du skänka ett elektroniskt presentkort till ving ica rabatt ett allt större utbud av krogar och caféer som finns med i White Guide - en bra present till någon, som uppskattar det goda.
Du kan beställa presentkortet nedan eller köpa det på plats i vår restaurang i Stockholm!Att ge bort ett presentkort på restaurang är alltid uppskattat! .Box Experience, som säljer upplevelser och upplevelsepresenter i Stockholm, om du vill få det fint inslaget eller tror att mottagaren vill kombinera restaurangbesöket med en annan aktivitet!Vi skickar presentkortet till önskad adress när betalningen har kommit.Vill du ge bort en måltid till någon du uppskattar?Hos oss kan ni köpa ett presentkort på valfritt belopp.Ditt namn förnamn, efternamn, belopp på presentkortet din e-postadress.Presentkortet skickas sedan per post så det brukar ta ett par dagar innan ni har det i handen.Mottagarens namn, förnamn, efternamn, presentkortet skickas till: Namn, förnamn, efternamn.I White Guides avancerade sökfunktion på förstasidan kan du enkelt se vilka restauranger och caféer som redan nu tar emot White Guide Presentkort.Bröllopspresenter, stora födelsedagar, julklappar eller visa uppskattning till kunder och personal.
För presentkorten kan du såväl äta och dricka men även bo på hotell eller få till exempel spa-behandlingar.
Klicka i "Tar White Guide Presentkort" innan du påbörjar din sökning.
Merparten av dessa är bland de främsta i landet och finns omnämnda i bland annat Guide Michelin, Sveriges Bästa Bord och White Guide.
Det går också bra att köpa presentkortet online hos vår samarbetspartner.
För att se en aktuell lista över vilka restauranger som tar emot vårt presentkort kan ni klicka här!Ett annat alternativ är att fylla i formuläret nedan och skicka till oss, vi återkommer då via mail med uppgifter om hur ni går till väga för att köpa ett presentkort.Presentkortet är en perfekt gåva till den som bor eller vistas ofta i Stockholm, och som uppskattar att gå ut och njuta av god mat!HÄR (inte i AÖ-söket ovan).Alla orter 495 kr, stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad.Såhär köper du presentkort på gute i Stockholm: Fyll i formuläret nedan.Betala in pengarna på vårt Bankgiro eller Swish.

Adress, postnummer, ort, text på presentkortet, meddelande till oss.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap